CoTrader

Što je CoTrader?
To je decentralizacija upravljanja fondovima, predstavljaju rialto za Investitore, Cryptove i ICO-e ("To je kao vrlo veličanstven voluminozni supermarket") da mogu ulagati na isti način automatski, oni su prvi svjetski Crypto ICO Exchange i bit će financijska platforma budućnost koja je sada dostupna, CoTrader nastoji postati najveći svjetski voluminozni investicijski fondovi i trgovanje emporium, CoTrader je MVP već fortifles cryptos i ICO futures će obezbijediti sve trgovačke imovine u jednom stop shopping platformi. Ovo je inovativno i nadahnjuje se u ekosustavu kriptekunutnosti preko blockchaina. Posjetite web stranicu za više okularnih pojmova za otvaranje percepcije: https://cotrader.com
Modus Oparandi
CoTraders može ulagati zajedno s najboljim dokazanim menadžerima fondova. Za razliku od konkurentskih platformi, CoTraders investicijski fondovi mogu se upravljati bez slanja mazuma nikome. Naknade menadžera fonda i povijest uspjeha su transparentni i dokazani na blockchainu, menadžeri fonda koji trgovaju imovinom fonda na decentraliziranim burzama (DEXs). Prosperitetni menadžeri fonda dobivaju postotak zarade koje su napravili za svoje investitore. Investitori ostaju u kontroli nad svojim mazumom i mogu u svakom trenutku položiti i povući iz bilo kojeg fonda, oni Facamimile crypto & ICO ulaganja Top trgovaca da dobiju iste dobitke koje rade bez čak i obaveznog kenninga ono što oni trgovaju. Ovo je roman i kao da se previše brine za trgovanje od vas.
Tokenization
CoTrade će predstaviti oznaku za usklađenost s ERC 20 sa simbolom COT koja će službeno biti sudionik ICO-a i kupit će se, te će se naviknuti na isplatu kako investitora tako i lovcima.
Karakteristike CoTrade
Astute Funds: Keenly intellective fondovi čine srž CoTrader platforme. Znatan fond je Ethereumov lukav ugovor koji ima upravitelja fonda, investitora i raspodjele kojima se može trgovati. Svaki ulagač koji ulaže u fond dodjeljuje određeni broj dionica koje predstavljaju njegovo ukupno vlasništvo nad fondom. Mali fondovi implementiraju sučelje ERC20 token, čime se oštro inteligentni dionice fonda mogu trgovati na burzama na isti način kao i bilo koji drugi ERC20 token.
Osvajanje fonda: Svatko može stvoriti izrazito inteligentni fond na platformi CoTrader i staviti token u fond. Riznica može ukloniti denominaciju za fond, kao i postaviti svoju naknadu za poticanje što je postotak zarade koju će zaraditi.
Ulaganje: Svaki razuman fond sastoji se od dionica koje predstavljaju postotak vlasništva svakog člana fonda. Kada ulagač ulaže u blago inteligentni fond, početne dionice su potaknute da zastupaju njegovo posjedovanje fonda koji je zasnovan na ukupnom iznosu koji je uložio i trenutnoj vrijednosti udjela fonda.
Zašto biste trebali imati CoTrader
Blockchain omogućava casual investitorima postizanje rodnih rezultata najboljim trgovcima na svijetu. Njihov je cilj da objema stranama privuče više financijskih oslobođenja i dobitaka, dok revolucioniraju kako mazuma i investiranje djeluju za sve nas.
Moj zaključak? to će biti jedan od najvažnijih golemih i bit će jedna od vodećih trgovinskih investicijskih platformi, jer CoTrader ima fleksibilnost, oslobođenje, mogućnosti i sigurnost za svoje klijente, CoTrader ima veliku platformu za udruživanje ulagača, Cryptosa i ICO-a u jednoj trgovini. ("Vrlo inovativan")
CoTrader organizira ICO, koji će započeti od 1. lipnja 2018., a završava do 30. srpnja 2018. godine. Što čekate biti sastavni dio ovog investicijskog projekta danas i biti sretan čovjek sutra. Ukupno će 100 milijardi eura biti podignuto u tom razdoblju, a vi možete optički razaznati više informacija dok pregledavate bijeli papir ovdje: https://cotrader.com/cotrader-whitepaper-en.pdf
Distribucija oznake:
Tim:
Savjetnik:
Za više informacija:


Author: Hectorscript
Eth: 0x13fE8cB283d225f175F83c49768Ec298a4cF3205
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 comments:

Post a Comment